Gravid

Gravidfotografering

 

Gravidebilder bør taes når man er 7-8 måneder på vei. Da er man ofte på sitt største, og flotteste. I tillegg er det lurt å være ute i god tid, for det er ikke alltid babyen er enig i termindatoen.

 

Hvilke type bilder man ønsker er veldig individuelt. Søk gjerne på nettet etter inspirasjon. Se på ting som lokasjon, klær, sort/hvitt-farger osv. Spør gjerne fotografen om råd.

 

Bekledning er alt etter hva man er komfortabel med, men husk at magen bør vises enten den er tildekket eller bar. Det er derfor viktig med tøy som fremhever formen. Ta helst noe løst og ledig utenpå det man ønsker å bli foto-grafert i, da stramt tøy setter merker i huden.

 

Ta gjerne med rekvisitter som ultra-lydsbilder, hentesett etc. Husk at du kanskje vil ha bilder av babyen også når den er kommet, så da kan det være gøy at babyen er kledd i sammen klær som er brukt som rekvisitt til gravide-bildene.

 

Noe av det viktigste er at man føler seg selvsikker og komfortabel. Et godt smil og god utstråling løfter bildene mange hakk. Bruk tid før fotograferingen til å føle deg vel. Ta gjerne manikyr da hendene ofte kommer i fokus.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved